Är du min vän?

Nu när det finns så väldigt många sociala sajter där man förväntas knyta kontakt med både gamla och nya bekantskaper så tycker jag det kan vara lite svårt att veta om en viss person finns där eller där. Visst vore det bra om det fanns en sajt som höll redan på alla ens kontakter och vad de har för användarnamn på alla andra sociala sajter. En sån sajt saknar jag. Någon som har ett tips?

I väntan på en sån sajt så tycker jag att ni som känner mig ska ta och bli vän/kontakt/kompis på de olika sajter där jag finns.

Här är en lista på sajter där jag är medlem:

Facebook Facebook Flickr Flickr
Skype Skype Jaiku Jaiku
Last.fm Last.fm LinkedIn LinkedIn
Myspace Myspace Youtube Youtube

Eftersom jag älskar RSS väldigt mycket har jag ägnat mig åt att lägga in alla mina Flickr-kontakters bild-flöden i Google Reader. Nu ska jag inte missa några av era bilder. Lovar att lägga in alla nya kontakter också.

Har du en blogg?
När vi ändå är inne på RSS så kan jag ju passa på att inventera mina vänners bloggar. Posta gärna URLen till din blogg i kommentarsfältet så att jag kan lägga in den i Google Reader!

3 thoughts on “Är du min vän?”

 1. Ja, på 2 av 8.
  en frågan är, finns man kvar i telefonboken, eller i medvetandet om man inte finns på facebook längre?

  Börjar alvarligt fundera på det. Samtalen kommer dagtid numera. Svårt sällan ngn ringer på kvällarna längre för att “bara bubbla lite skit”.

  Är det så här det ska vara nu? Och vad händer sen? Egentligen.

 2. Jag brukar tänka på det när jag drar upp ett gäng bilder på dreglande ungar.

  “Stackars Henke, det här vill han inte se”

  Men jag gör likadant.

Comments are closed.