Jag har testat att segelflyga

Redo för segelflygUnder semestern passade jag på att segelflyga lite i Eskilstuna. Stefan var snäll nog att låta mig följa med upp på en härlig tur. Skönt magpirr flera gånger men speciellt när vi var viktlösa tyngdlösa en kort stund efter lite avancerade manövrar. Jag fick testa att styra planet också.

» Se alla bilder på Flickr

Ett litet tillägg gällande bilder och album:
Detta inlägg kanske skulle ha kommit redan när jag flög eller senare när jag la upp bilderna på Flick men eftersom jag trott att folk har kolla på mina album och bilder (via högerspalten här i bloggen, via Flickr eller via rss-flödet) så blev det inget speciellt blogginlägg. Wille fick mig dock att inse att folk kanske inte följer bildflöden på samma sätt som bloggflöden. Personligen prenumererar jag på de flesta av mina vänners Flickr-flöden. I alla fall, här har ni mina olika flöden som ni gärna får prenumerera på:

» Bloggen
» Alla mina bilder
» Alla bilder skickade via mobilen (de ni kan se överst i högerspalten)
» Webbklippen (läs mer i mittenspalten)
» Senast spelad musik (läs mer i mittenspalten)

3 thoughts on “Jag har testat att segelflyga”

  1. Den Lilla Fysik-petimätern vill påpeka att du möjligen kan bli tyngdlös vid segelflygning, men aldrig viktlös.

    Tyngdlös = inte påverkad av tyngdkraften (räknas i N). Men du har ändå kvar samma vikt=massa (räknas i kg).

  2. Aha, så är det så klart. Jag älskar när folk påpekar sånt här, faktiskt. Tack!

  3. Coolt! Inte att du gillar när folk påpekar alltså utan själva flygandet. Roligt ser det ut.

Comments are closed.