Andra semesterveckan

Då var det dags att sammanfatta den andra semesterveckan.

Som jag skrev i förra inlägget så började vi i tisdags med häng och grillpartaj på Gumrarö tillsammans med Hanna, Lars, Frank, Dan, Zandra, Linn, Venke, Ena och Viktor. Mycket trevligt att hänga med sköna människor i en skön miljö.

På onsdagen drog vi plus familjerna Ericson och Kastås ut till Annikas sommarställe, Holmen. Även där blev det grill, häng och en del båtåkande. Mycket trevligt återigen. På torsdagen åkte gästerna hem medan jag och Annika stannade kvar och upprepade receptet (grill och häng).

När man är van att ha fullt upp hela tiden så kan det bli lite lätt rastlöst att ha det lugnt och skönt hela tiden. Då får man hitta på saker. På lördagen packade vi båtarna fulla med alla som var på Holmen och åkte till Furusunds slip på Högmarsö för lite kalla drycker och glass. Furusunds slip är ett riktigt paradis för oss som gillar skrotiga miljöer. Här finns mängder av gamla rostiga båtar och miljoner båt- och maskindelar. Kul att det finns en skärgårdskrog mitt i detta kaos.

Väl tillbaka på Holmen tog jag upp projektet jag hade påbörjat på morgonen (även det av lätt rastlöshet). Jag byggde en badflotte. Delarna kom från en gammal flotte så jag behövde egentligen bara reparera, förstärka och modifiera skapelsen.

I går åkte vi hem till stan igen för att tvätta och förbereda inför tredje semesterveckan och i dag passade jag på att åka in och jobba lite. Nu är vi dock redo för Madeira dit vi åker tidigt i morgon. Vi ses om en vecka!

One thought on “Andra semesterveckan”

  1. Vad härligt Ni har det, ha det bra på solsemesterna också!

    Kram Birgitta

Comments are closed.