Gör din egen Kent-video

I dag ger Kent bort sin nya singel “Vy från ett luftslott” (Punks Jump Up Remix) helt gratis på hemsidan kent.nu.

De uppmanar även alla fans att skapa en egen video till låten och vara med i den tävling som pågår. Kent kommer att välja ut finalbidragen och en omröstning kommer därefter att avgöra vilken video som blir den officiella videon som kommer att skickas till MTV, ZTV osv.

Kul initiativ att låta fansen göra videon tycker jag.

» Ladda ner låten på kent.nu

One thought on “Gör din egen Kent-video”

  1. Jag har jagat din mailadress, men inte hittat någon. Har inte någon registrerad avändare på Kent-forumet heller, så jag får ta det här.

    Efter att ha kommit en bit i mitt filmande så kom jag på att jag använder mig utav ett skivomslag i filmen, mer specifikt U2 – War. Omslaget är vinyl och är med en kortare sekvens, och det är jag som filmat det, ljussatt det, redigerat o.s.v.
    Bryter detta mot någon upphovsrättslag?

    Jag menar, ZTV kan knappast ha pratat med Bob Dylan om att få använda hans skivomslag Infidels till en kortare jingel?

Comments are closed.