iPhone 3G är här!

I kväll blev det så äntligen officiellt. Apple släpper en 3G-version av sin iPhone den 11 juli. De sänker dessutom priset till ofattbart låga $199 för 8 GB-versionen och uppger att det priset ska vara maxpriset i alla de 70 länder som kommer att lansera iPhone 3G.

Alla som redan har en iPhone kommer att kunna uppgradera mjukvaran till 2.0 och då få tillgång till en mängd nya funktioner.

» Läs mer på Macfeber.se
» Läs mer på Apples hemsida
» Se reklamfilmen för iPhone 3G
» Anmäl dig på Telia.se för att få mer info (skandal att Telia inte redan nu har mer och bättre info på sin hemsida)

» UPDATE: Se hela keynoten här!

7 thoughts on “iPhone 3G är här!”

 1. Jag skrev en liten artikel om iPhone på min sida. Satt förvisso mest översatte från amerikansak sidan samt från andra sidor som följde konfenesen. Blev lagom glad när jag såg de la upp svensk version sen av sidan :/
  Läs om iPhone på mobilwebb.se

 2. Fy fan vilket risigt försök att skaffa trafik Stefan. Din sida är ju bara en tafflig översättning som är full med Tradedoubler-länkar.

  Jag låter länken vara kvar som ett varnande exempel på hur man inte ska göra.

 3. Henke: Du som haft iphone ett tag, âr den värd att köpa? Behöver en ny telefon, den verkar ju fin och snygg, men tycker den är lite stor när jag pillat lite på en polares. Men det kanske är en vanesak?

 4. Jake, jag hojtar till om det är aktuellt. Vi får se vad dealen i butik blir. Kanske måste man signa upp på abonnemang redan i butiken :(

  Kul att du ska till Vegas :)

 5. Det jag nog garantera redan nu. Men de lovar ju att släppa i alla länder 11 juli så det blir nog inte lika bra deal att fulimportera den här ggn…..

  /peace

 6. Vad är remixen av vy från ett luftslott för något? När har den getts ut?

Comments are closed.