Veckans tv-tips

Här kommer lite aktuella tv-tips.

Var fan är mitt band?
Magnus Uggla åker land och rike runt för att hitta ett band till sommarens turné. Han besöker olika städer och testar musiker både musikaliskt och socialt. Vi som följde Ugglas blogg vet att han är jävligt rolig och skön på ett lite buttert sätt. När han testar minst fem olika hotellrum innan han hittar ett som duger så är det stor humor.
» SVT1 fredagar 21.00 och på SVT Play i 30 dagar efter sändning.

Breaking Bad
Walter White är kemilärare på en högstadieskola när han plötsligt får en sjukdomsdiagnos som på något sätt frigör honom från sitt tråkiga och enformiga liv. Han använder sina kemikunskaper till att starta ett rullande droglaboratorium där han framställer crystal meth tillsammans med en skabbig pundarkille och tanken är att han ska tjäna ihop en massa pengar så att hans familj ska klara sig lite bättre. Det här är vårens främsta Must See Series tycker jag.
» Seriens hemsida
» The Pirate Bay

One thought on “Veckans tv-tips”

  1. Har sett ett eller två avsnitt av Breaking Bad, helsåld blev jag inte direkt, men kanske ger den ett försök när jag gått igenom allt annat.

Comments are closed.