Blandband 2.0

Alla minns väl sin ungdoms blandband. De där banden som man jobbade hårt på för att få med så många bra låtar som möjligt innan bandet tog slut. Man skrev låtlistor och kanske gjorde man även sitt eget omslag. Jag hittade en låda med sådana band på vinden senast jag flyttade. Där hittade jag även en av uppföljarna till blandbandet, bland-Minidiscen. Det blev en kortlivad uppföljare och jag slängde alla mina gamla bland-MD där i flytten.

Nu finns blandbandet även på internet. Den nya sajten Muxtape låter dig ladda upp 12 olika låtar som dina vänner sedan kan lyssna på. Jag har lagt upp några låtar jag gillar just nu på mitt Muxtape – lyssna här!

Där finner du bland annat den nya låten med legenden Al Green. Han har gått in i studion tillsammans med producenten Questlove och resultatet blev fantastiska “You’ve got the love I need babe”.

Gör ditt eget blandband och posta länken bland kommentarerna!

» http://henke.muxtape.com/

2 thoughts on “Blandband 2.0”

  1. Ah! Minidiscen. Något även jag pysslade med ett tag. Var riktigt förtjust i minidiscen men den hamnade onekligen i kläm där i MP3-boomen.

Comments are closed.