Snygg trailer från Furillen

På en liten ö utanför Gotlands nordöstra kust ligger en riktigt häftig gammal fabrik som heter Furillen. Delar av området är numera ombyggt till ett hotell som ska vara mycket läckert. Jag har aldrig varit på Furillen, men efter att ha sett trailern till TV4s nya storsatsning Körslaget så ligger det absolut på listan över ställen jag vill besöka.

» Bilder från Furillen på Flickr

» Kolla in trailern här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=sn0TCZZUmW8

3 thoughts on “Snygg trailer från Furillen”

  1. Det är ön som heter Furilden (eller furillen). Jag gjorde lumpen där ute så jag har rätt bra koll. Det fanns en radarstation på ön som spionerade på den elaka ryssen.

    Hotellet är riktigt trevligt. Det är regissören till filmen som äger det. (Och min fallskärmskompis Törna som gjort post-jobbet)

  2. Jag har varit massor med gånger och badat vid furillen. Jättehårda stenar som man gör illa sig på men tidigare innan hotellet byggdes så var det mysigt och privat och vara där. Nu efter ditt inlägg så kommer väl stället att invaderas av folk. Ha det gott!
    kram/L

Comments are closed.