Sport i New York, bokat och klart!

Nu har jag köpt basketbiljetter och vi ska se New York Knicks ta emot Kanadensiska Raptors på klassiska Madison Square Garden, den 22 februari.

Vi valde mellan basket, baseball, hockey och fotboll men baseballsäsongen börjar först i april och fotbollssäsongen är slut i och med Super Bowl som äger rum den tredje februari. Kvar var bara hockey och basket och då föll valet ganska snabbt på basket.

Jag måste säga att biljettsystemet i USA är grymt bra. Man kan antingen köpa ordinarie biljetter eller köpa sådana biljetter som säsongsbiljettsinnehavare vill sälja. Kolla in Knicks TicketExchange. Vill man veta hur bra den plats man tänker köpa är, så kollar man här och kan då se exakt hur bra man kommer att se.

6 thoughts on “Sport i New York, bokat och klart!”

  1. Jag hade inte mycket till övers för att se på basket innan jag såg det i USA, både på tv och live. Ni kommer få en höjdarkväll!

  2. Blir säkert en härlig kväll! Vilket suveränt bokningssystem och inte minst sättet att visa vad alla platser ger för “utsikt” – något för svenska arrangörer att ta efter.

    Guran

  3. vi såg samma lag på samma plats för två år sedan nästan exakt – fy fan va kul!!!

    pusssssssss

  4. Fan vad najs. Jag gillade stämningen på MSG, vi var ju där typ en vecka före Henke & Jo för två år sen. Ha det asnajs! :D

    Jag har förresten utmanat dig i min blogg. Inte missa!

Comments are closed.