En trippel med Kent

Nu har jag sett tre av Kents fyra Stockholmsspelningar och jag måste säga att ni som missade detta turnéstopp nog är lite knäppa i huvudet. Eller så är det jag som är knäpp som gick tre gånger. Jaja, det var riktigt jäkla bra i alla fall.

Kent bjuder på en fantastisk upplevelse. Mest tack vare den bra musiken så klart, men inramningen med ljus och video är även den riktigt bra. När var du senast på en konsert med lasershow? Kent gör allt så mycket större och bättre än alla andra band. Inget lämnas åt slumpen och det märks att varje detalj.

Tack för tre fina kvällar Kent!

Är man intresserad av låtlistor så finns dessa två sidor: Tobbes och Nichas.

Mina bilder från dessa tre kvällar kommer att dyka upp senare.

2 thoughts on “En trippel med Kent”

  1. Hej! Jag har skrivit lite om alla stockholmskonserterna, om det skulle vara av intresse.. :-) Finns lite suddiga bilder också, fler är på g..

  2. Jag var visserligen bara på en av konserterna (lördagens) men jag blev faktiskt lite besviken. Tyckte aldrig att det lyfte och Jocke Berg saknade den glöd som han annars brukar ha. Med lasrarna var underbara och det var inget fel på låtlistan. Kanske blir det bara svårare att få till det där magiska när man sett de nästan 20 gånger, och dessutom är väldigt gravid. Men Bäbisen rockade på inne i magen så jag väntar nog ett blivande fan! :]

Comments are closed.