Inför Daytona sessions

Under eftermiddagen tar jag och Gunnar plats på Debaser Medis för att medverka i Daytona sessions. Ja, det är faktiskt just “medverka” och inte bara “ta del av” som gäller vid denna eftermiddag av miniföreläsningar. Daytona har nämligen satsat på backchannels. Publiken kan alltså interagera genom att chatta och ställa frågor live. Det kommer att finnas wifi, ström och bord.

Det här är framtiden (borde vara nutiden) för föreläsningar, föredrag osv. När vi var på Webbdagarna förra veckan så fanns det visserligen wifi, men ingen ström och inga bord. De nådde bara halvvägs alltså. Hela vägen gick Richard Gatarski som startade en wiki för publiken under sin föreläsning.

Jag finns förresten på Jaiku nu. Adda mig om du vill följa vad jag gör.

Följ aktiviteterna här: http://jaiku.com/channel/daytonasessions