Återanvändning av humor

Petra Mede på RawI går var det återigen dags för RAW. Det var jag, Roger, Anna och Lennart som gick dit. Den utländska gästen Jason John Whitehead hade blivit sjuk så Mårten toppade laget med två svenska komiker som är väldigt heta just nu (Petra Mede och Björn Gustafsson). Det skulle visa sig vara en riktigt bra toppning för båda var lysande. Trots att Björn körde en hel del gammalt material så var han lysande. Det var kul att se att även gammalt material kan funka så bra. Han hade förbättrat och förfinat materialet på ett mycket bra sätt.

Hans-Åke Andersson och Soran Ismail gjorde okej insatser medan Johan Glans var fenomenal. Helt klart en mycket vass komiker som har ett enormt bra flyt när han kör. Det bara rinner på och känns jäkligt tajt.

Just nu bara en bild från kvällen, fler kommer om några dagar.