Mobilt bredband funkar ok

Uppkopplad eller avkopplad?Nu har jag testat det mobila bredbandet jag fick gratis* av Bredbandsbolaget/Telenor. När det väl funkar så är det helt OK även om det inte är så snabbt. Ett par gånger har jag fått installera om mjukvaran eftersom det inte gått att ansluta alls. Ironiskt nog hände detta precis nu när jag skulle skriva detta inlägg.

* Om man är kund hos Bredbandsbolaget så får man detta gratis om man binder sitt vanliga bredbandsabonnemang ytterligare ett år. Man får surfa helt gratis i tre månader med det mobila bredbandet och kan därefter fortsätta nyttja det som ett kontantkort om man vill. Kontakta Bredbandsbolaget om ni vill ha detta.

One thought on “Mobilt bredband funkar ok”

  1. Jag måste säga att Tre’s funkar mycket bättre, i alla fall i form av hastighet. Jag har fått trixa lite då och för att koppla upp mig – modemet försvinner och kan inte koppla upp, jobbiga 90-talsvibbar – men väl igång så funkar det riktigt bra att kolla youtube tex.

    Tack för lånet förresten!

Comments are closed.