Dagens absolut mest korkade person…

…måste heta Dilba Demirbag. Och detta av två anledningar.


Foto: Niklas Björling / Expressen

För det första för att hon säger “jag har några plan att bomba på vägen hem” när hon ska checka in på en US Airways-flight till USA och därmed blev portad från både flighten och från US Airways för all framtid.

För det andra för att hon tar hela den där storyn till media och låter sig bli intervjudad och fotad med sorgsen min. Hon trodde väl att hon skulle få folkets sympati men det blev tvärt om. Så gott som alla artikelkommentarer och blogginlägg handler om hur förbannat korkad Dilba är. Och jag bara garvar åt veckans hårdaste backfire. Stackars lilla korkade Dilba.

» Sammanfattning av bloggkommentarer – via knuff.se
» Expressens artikel med över 330 läsarkommentarer
» SvDs artikel
» DNs artikel

2 thoughts on “Dagens absolut mest korkade person…”

  1. Inget WSOP för fröken då… Tänka först och göra sen….? ROFL!

Comments are closed.