Aftonbladet censurerar Alex Schulman?

Jag tror att den gode Alex gick för långt i kväll när han publicerade ett blogginlägg med rubriken “Wille Crafoord i porrtidning”. Inlägget togs bort ganska omgående, men finns naturligtvis kvar i min RSS-läsare. Jag vill inte undanhålla er Alex inlägg, så här kommer en skärmdump:

Synd att det där blev censurerat för det var både roligt och relevant. Vad tycker Wille om bilden i dag, kan man verkligen undra.

10 thoughts on “Aftonbladet censurerar Alex Schulman?”

 1. Jo men ändå. Vad tror du att han tycker? Man har väl rätt att ändra sig som människa. Det är väl skönt att se att endel människor faktiskt “lugnar” sig. Man har väl rätt till ett förflutet?

 2. Ändra sig som människa, visst. Men jag skulle gärna vilja höra WCs kommentar om det där i dag.

 3. Det jag tycker är sorligt med det hela är att människor som Craaford levt ut sitt vilda liv och nu går han runt och dömer andra som lever ett vilt liv. Dvs han har värderingar som han uttrycker där han är för ordning och reda och allt det där och mot “dekadens”. Det ser jag som ett hyckleri. Att döma personer som lever vilda liv när man själv varit vild och fått det ur sig.

 4. jag anser att om man nu har ett sådant förflutet ska man står för det
  alla handlingar man gör i livet är ens egna beslut och även om wille är en annorlunda människa var det en gång hans liv…
  skulle ha publicerat det och han skulle svarat: ja vådårå..det var bara en tjej, en öl och lite kul!

 5. Jag tycker det är precis lika vidrigt av både dej och lille Schulman att dra fram såna här grejor, såvida bilden inte är hopklippt och fejkad. Wille ser knappast ut att vara speciellt road, snarare pinsamt generat leende. Som om nån sagt till honom att komma och kolla en grej och sen blixtrar nån till med kameran. Om inte, så har väl alla rätt att göra knäppa grejor i sitt liv. Vad vore annars ett liv?

 6. Anonym – jag håller med, alla har rätt att göra knäppa grejer. Inte det som är felet med WC. utan det faktum att han nu går och moraliserar över andra som går och gör knäppa grejor. Fastän han själv har varit likadan. Det är det som är störande.

 7. Jag kan förstå att aftonbladet tog bort det, men jag tycker ändå inte att alex gör något fel när han lägger upp det där.
  Det är väl allmänt känt att sprit och minderåriga tjejer var Just D’s grej. De tyckte om att få skandalrubriker.
  Sedan får Herr Craaford ta det hela med en klackspark och stå för sina dåtida misstag om han nu anser att detta är ett sådant.

 8. Får ta mig en funderare om man kanske skulle börja använda sig av en webb-baserad rss-läsare. Blir ju lite med flexibelt – räcker med en internetanslutning.

 9. Pinsamt generat leende?
  Tänk så olika man kan se. Jag tycker han ser skitdrygt och lönnfett nöjd ut…
  Men “såvida” bilden hade varit ett montage hade det varit helt OK??
  Weird..

 10. Ja, fram med den smutsiga byken bara! Och Wille är knappast generad, han och polarna i Just D var ju kända för att svina runt och dra över småbrudar på sina turnéer. En av mina klasskamrater var 16 år när de kom till vår lilla stad…

Comments are closed.