En bredare blogg

Nu har jag byggt om lite här i bloggen. Går igenom nyheterna lite kort.

En ny spalt för bilder
Största nyheten är att det har blivit ännu en spalt och där kommer det bara att vankas bilder. Överst kommer de senaste bilderna jag skickat in till Flickr via mobilen och därefter kommer alla mina album. Uppdateringen av albumlistan är tyvärr inte automatisk än så länge eftersom Flickr inte har ett RSS-flöde för sin sets-sida. Hoppas det kommer snart så att jag slipper handjaga. Uppdateringen kan därför släpa efter några dagar ibland.

Mina webbklipp – nya tips varje dag
Nästa nyhet är mina webbklipp som finns en bit ner i mittenspalten. Webbklippen är min egen lilla tipshörna. Jag uppdaterar med nya tips/klipp/länkar varje dag så lägg gärna in RSS-flödet i din RSS-läsare (jag rekommenderar Google Reader).

En del saker är inte klara ännu. Listan över bloggar jag läser har jag tagit bort tillfälligt för att uppdatera den. Den grå rutan uppe i högra hörnet ska fyllas med information och jag ska göra om hela sidhuvudet/menyn.

Vad tycker ni om den nya trespaltiva versionen av bloggen? Bra? Dåligt? Lämna en kommentar!

13 thoughts on “En bredare blogg”

 1. Tyvärr får jag scrolla litegrann i sidled på 1024×768 som min skärm på jobbet är låst på. Men annars är det hur bra som helst.

 2. Ser bra ut för mig, men är det inte dags att uppdatera sidhuvudet också men någon annan look?

 3. jörn: Jo. Jag skrev ju det :) “jag ska göra om hela sidhuvudet/menyn”

 4. Nu ska sidan få plats på 1024-skärmar. Mittespalten fick bli lite smalare helt enkelt.

  Kollade sidan i IE och det var en del små skavanker där, men jag litar på att ni alla kör Firefox :)

 5. “Kollade sidan i IE och det var en del små skavanker där, men jag litar på att ni alla kör Firefox :)”

  – Givetvis!
  Snygg blogg och tack för Joost =)

 6. Snyggt…! Jag vill bygga mera, jag med. En annan dag. Firefox är faktiskt överlägset IE. Mycket färre buggar. Men inte så många som kör det, va?

Comments are closed.