Reklamspärr – funkar det?

Com hem skickar alltid en massa reklam till mig eftersom jag bor i ett hus där deras fattigmansbredband finns och förmodligen för att jag tidigare varit tv-kund hos dem. Nu tröttnade jag på att behöva rensa hallmattan från en massa trötta erbjudanden så jag ringde deras kundtjänst och fick snabbt prata med Julia. Inga problem att slippa reklamen sa hon. Det blev en spärr för både reklam i lådan och för telemarketing-samtal. Snabb och bra service, det gillar jag. Nu får vi se hur det funkar.

Hej då Com hem!

2 thoughts on “Reklamspärr – funkar det?”

 1. Våra DR som är så fina? :-)
  Den spärren ska funka iaf. Hoppas att även telefonspärren fungerar. Hojta till annars.

  Om du vill slippa direktreklam helt och hållet är det bara att begära en reklamsärr hos SPAR. Det är därifrån bolagen vanligtvis köper sina adressregister.

  http://www.sparnamnden.se

 2. Jag vill inte slippa adresserad reklam helt, jag vill bara slippa reklam från Com hem eftersom jag inte är intresserad av det de har att erbjuda.

  Telefoni – Skype
  Bredband – Bredbandsbolaget
  TV: Har alla kanaler som går att få på ful-tv men kollar mest på DL-tv och Joost.

Comments are closed.