Nya Expressen.se

I söndags morse 02.15 gick vi äntligen live med den nya versionen av Expressen.se. Jobbet med den har pågått ganska länge och under de senaste veckorna har det upptagit all min tid. Jag tycker att nya sajten är riktigt bra och snygg, men självklart finns det en hel del saker som ännu inte är perfekta.

Den här nya versionen innehåller både ny form (signerad Tewonder och Expressen) och ny teknik (fortfarande Polopoly, men nu i en vassare version) så det är inte ett litet projekt som ni förstår.

Missa inte den nya mobilsidan på mobil.expressen.se. Redesignen omfattar även systersajterna kvp.se, gt.se och city.se

8 thoughts on “Nya Expressen.se”

 1. Får ofantliga många

  HTTP Server Error 503
  No available server to handle this request

  hela tiden… annars känns det riktigt bra.

 2. Vad hände med att du skulle lämna Blogger som man kunde läsa för några inlägg sedan (kan inte hitta det inlägget nu)? Vad ska du byta till?

 3. Björn, den planen ligger kvar. Har dock inte fått allt att funka som jag vill på nya plattformen så jag avvaktar det slutliga bytet.

  Byter till en WordPress-installation på egen server (wordpress.org).

 4. Första gången jag finner menyn till vänster naturlig och faktiskt användbar.

 5. När du väl får allt att funka tror jag du kommer bli riktigt nöjd då WordPress är helt otroligt bra. Jag bytte ju från Blogger till WordPress också och har inte ångrat mig en enda gång.

  Hur planerar du att göra med de gamla inlägget, ska du importera dem in i WordPress eller bara ha kvar dem i den “gamla” bloggen?

 6. Jag gillar den nya looken. Men du, kolla in hos mig. Du har blivit utmanad :)

 7. Gillar utseendet, men har lite svårt med menyerna. Men det ger sig nog efter ett tag.

Comments are closed.