Humorkille blir sur

Humorkillen Mårten Anderssson verkar ha varit på lite risigt humör i natt vid ett-tiden då han skickade en sur kommentar till Tommy Sollén som driver någon slags humorblogg på Literoligare.se.


Skit ner dig din jävla programmerartönt!
Vad får dig att tro att du har nån som helst koll på humor?! Har du blivit nån slags humorikon för att fem, sex komiker i veckan går in på din sajt du bygger upp med andras material. Har du vunnit pris som årets komiker av tidningen Cafes läsare? Har du drivit någon klubb som har vunnit pris på svenska stand up galan? Har du fått göra extranummer på Norra Brunn eller vunnit best new act of the year på en av Londons största klubbar? Nej trodde inte det heller så ta dina jävla åsikter som du skriver titt som tätt om mig och kör upp dem nånstans. Nolla! Och be inte mig att adda dig som min vän här för tredje gången. Du har förnedrat dig nog som redan fått nej två gånger.

Är det inte lite humor att Mårten blev så pass sur på Tommy att han la tid och energi på den där kommentaren? Det tycker jag.

Via Beta Alfa.

One thought on “Humorkille blir sur”

  1. Fantastiskt. Låter nästan lika sur som när vi mötte hans lag i korpfotboll för massor av år sedan och min lagkamrat “Brusi” sparkade av benet på honom.

Comments are closed.