Häglund har fem, jag har tre

Kjell Häglund beskriver i ett inlägg på Weird Science hur han konsumerar alla tv-serier han skriver om. Klart intressant och jag ser en likhet i mitt eget tv-konsumerande. Kjell har fem olika “kanaler” medan jag bara har tre. Antingen visas serierna på min stora fina LCD-tv, på Powermacens nittontummare eller Powerbookens lilla tolvtummare. De två senare visar inte alltid serierna i fullskärmsläge utan ganska ofta i ett litet fönster i skärmens ena hörn samtidigt som jag gör annat. Det går ju ganska snabbt att se serier när man slipper alla reklamavbrott. Dessutom kan man ju enkelt pausa och fortsätta senare om tiden inte räcker till just då, eller om man somnat i soffan (ja, det händer).

Har förresten lagt en beställning på det som ska ersätta min Powerbook. Får en ny fin och SVART Macbook om en dryg vecka. Ska bli fint.

One thought on “Häglund har fem, jag har tre”

Comments are closed.