Kjell är tillbaks, som mäklare

En av mina svenska favoritskådisar, Kjell Bergqvist, var i kväll tillbaks i tv-rutan i den nya SVT-serien Mäklarna som regisserats av Ulf Malmros. Kjell gör en mycket fin rollprestation som en ganska vidrig mäklare av den gamla skolan. En människa av den gamla skolan skulle man faktiskt kunna säga. 12 halvtimmeslånga avsnitt ska sändas och jag ser fram emot resten.

Kjells roll är specialskriven för just honom efter önskemål från SVT. Lyckat.

» Se avsnitten på webben, svt.se
» Kjell: “Det bästa jag har gjort”

4 thoughts on “Kjell är tillbaks, som mäklare”

  1. Visst är han bra. Tyvärr var väl manuset inte så där väldans tight, det skulle behövt granskats och skruvats ett par varv till och de allra äldsta skämten strukits. Nu var det här det första avsnittet som presenterar bakgrunden så vi får väl hoppas på en förbättring till nästa vecka.
    Jag hoppas alla har sett “Kocken” – en mycket bra film med Kjell.

Comments are closed.