Linda Sundblad går solo

Linda Sundblad som tidigare sjöng i numera nedlagda Lambretta har solomaterial på gång i höst. Fick tag i kommande singeln i dag och det är en lätt smittande liten poppärla. Ganska ofarlig och snäll men ändå bra. Påminner lite om en ung Madonna faktiskt. Ska bli kul att höra mer av hennes solomaterial när det dyker upp

3 thoughts on “Linda Sundblad går solo”

 1. Appr: Madonna.
  Min morbror berättade om en fest han var på när han gick i pilotskola för hundra år sedan i USA.. och om hur han hängt med med en brud där som det inte blev ngt mer med. Han visste att hon var lite upcoming så där.. men inte att hon skulle bli Madonna.

 2. Länken till sidan där man kan ladda ner låten har jag nu tagit bort.

  Ett visst skivbolag ringde min arbetsgivare och var visst inte helt nöjd med länken. Mycket märkligt beteende tycker jag.

  För saken skull vill jag klargöra ett par saker.

  1. Detta är min PRIVATA blogg och den har ABSOLUT INGENTING med min arbetsgivare att göra.

  2. Eventuella åsikter om vad som skrivs här skall därför INTE tas med min arbetsgivare eller andra uppdragsgivare. Hör av er till mig istället.

  3. Länken som tidigare fanns här ledde till en sida (zshare.com)som INTE ligger på min server och därmed INTE är mitt ansvar.

  Nu tog jag bort länken för att min chef Tobbe är en hyvens kille och han ska inte behöva ha surt skivbolagsfolk i örat på grund av mig.

  Ni som inte hann ladda ner låten får antingen ge er till tåls eller ladda ner den på annat håll. Jag är helt säker på att det inte är något problem att hitta låten på egen hand utan min länkhjälp.

Comments are closed.