Koll på Almedalen

Visst låter det astrist att häcka i Almedalen den här veckan för att lyssna på stentrista politiker som rapar upp skåpmat och valfläsk? Men det finns en blogg som rapporterar det där roliga skvallret som man vill höra. Det är Expressens politikblogg som gör Almedalen intressant. Expressens politiska reportrar Niklas Svensson och Cecilia Garme rapporterar hundratals små kortisar varje dag.

In med politikbloggen i era RSS-läsare!

Ett urval av kortisarna:

Tankad Aschberg kom klockan 02.40

ALMEDALEN. Er bloggare mötte sent i natt TV-stjärnan Robert Aschberg i lobbyn till Wisby hotell, där han bor. Aschberg var ordentligt på lyset när han lallade in klockan 02.40. “Jag är här för att lobba för sjöräddningssällskapet. De får svinmycket betalt för att jag är här”, sa han och vinglade bort till hissarna

Vad gör MUF ikväll?

ALMEDALEN. MUF planerar att göra en “elak grej” på Donners plats mellan 17.30 och 19 ikväll, uppger nu flera källor för er bloggare. SSU:s pressekreterare Peter Skeppström och SSU-ordföranden Anna Sjödin väntas bli “mycket irriterade”, hävdar en uppgiftslämnare. Det är oklart vad MUF tänker göra.

Lundgren fick nobben av TT

ALMEDALEN. Junilistans Nils Lundgren fick nobben i går när han ville ha ett bord på restaurang Friheten. Han försökte nämligen slå sig ned på en av de fyra lediga platserna vid det bord där TT-reportern Lillemor Idling satt med DN:s Maria Crofts. “Det är upptaget där”, sa Idling, varpå Lundgren kontrade med: “Men vi är väldigt trevliga människor.”

2 thoughts on “Koll på Almedalen”

Comments are closed.