Jag såg matchen i HD

Såg kvällens match hemma hos Anna, Roger och Sid (nu är det väldigt när att den där lilla sköna liraren kan gå). Rogers brorsa hade fixat äkta HD-tv. En liten bordsantenn, en USB-pryttel och Windows var allt som behövdes. Självklart rullade Windows på en fin Mac mini med Boot camp. Allt pruttades sedan ut på Rogers fina 40″ Samsung LCD-tv (snäppet större än min 32″ av samma märke och modell).

Bilden var heeelt fantastisk! Verkligen underbar. Och enorm skillnad mot den analoga sändningen. Man kan enkelt sagt säga att den analoga bilden är som en sjaskig fotostatkopia medan HD-bilden är som ett glossy magasin.

Eller så här:

Synd bara att så få program är både inspelade och sänds i HD. Men om ett par år, då jäklar!

Och så lite om själva matchen då. Vi satt som på nålar och hade nog nästan gett upp då Freddie slänger fram skallen och levererar. Äntligen! Utan Zlatan! Det gick ändå. Nu vill jag så klart åka ner till Tyskland igen och se matchen mot England eller åttondelsfinalen om vi tar oss dit (det är nära nu).