Fast på Arlanda

Jaha, då sitter vi här på Arlanda och väntar på ett försenat plan. Vi skulle ha lyft 14.15 men nu är senaste budet 16.30. Tydligen hade Arlandas lilla jävla radarsystem inte bootat upp så fint som det skulle efter en liten servicegrej. Amatörer!

Här är i alla fall gänget som vi åker med. En ICA-handlare, en avdankad handbollsspelare med damp, en doktorand som forskar om cancer, en vild finska, en nykter alkoholist med ADHD, en Java-guru och en systemvetare. Och så jag då. Ni får gissa vem som är vem av resten.

7 thoughts on “Fast på Arlanda”

  1. Ahhh fyfasiken ha det sa jakla roligt. Har pa Maldiverna sa ar dem helt tokiga i fotboll sa imorgon kommer vi ha varsta invigningen med stora skarmen pa hela natterna i 1 manad sa har kommer det skrikas nar Sverige spelar (1 kommer i allafall skrika om dem gor mal). Ha det sa himla bra nu o forsoka att komma pa TV sa man far se era fina nyllen

    Kram kram pa er Sofia

  2. Jag är så grymt jäkla avis! Varken FIFA eller SvFF tyckte jag var värd att få några biljetter så jag får sitta här hemma och heja istället. Ha det great!

Comments are closed.