Friska viljor på Ugglan

I går kväll såg jag för andra gången på kort tid det fantastiska bandet Friska viljor. Första gången jag såg dem var för några veckor sedan på Debaser då de var förband till Timo Räisänen. Sedan dess har jag lyssnat friskt på deras singel Gold som jag köpte efter konserten. Och i går var det alltså dags igen. Friska viljor körde en akustisk spelning på mysiga musikklubben Ugglan för att fira releasen av albumet Bravo!

Konserten var mycket bra och den heltända publiken applåderade fram ett extranummer. Tyvärr meddelade bandet att de inte repat in fler låtar så det kunde inte bli något extranummer. Inga problem tyckte publiken som började skandera “SAMMA, SAMMA, SAMMA”. Sagt och gjort, bandet körde en repris av låten Gold.

Ugglan håller till på Lysy pingwin som är en stor källarlokal med massor av boulebanor, ett pingisbord där det spelas rundpingis hela tiden, en bra bar med tjeckisk öl och en restaurangdel. Mycket bra ställe för en skön kväll med goda vänner, gott öl och god musik alltså. Daniel Boyacioglu visade sig förrresten vara en riktig fena på rundpingis.

»Friska viljors hemsida kan man beställa albumet
» Lyssna på Friska viljor via deras MySpace-sida