24 säsong 5

Då var ännu en säsong av 24 till ända. Jag har precis sett avsnitt 23 och 24 och kan konstatera att detta har varit den absolut bästa säsongen hittills. Fullt ös nästan hela tiden och rejält med spänning i så gott som varje avsnitt.

Utan att avslöja för mycket kan jag säga att säsong 5 slutar med en redig cliffhanger som garanterat gör att jag kommer att se även den sjätte säsongen som börjar sändas i USA i januari 2007.

3 thoughts on “24 säsong 5”

  1. Grym säsong, jag håller med. Däremot var ju cliffhangern rätt risig och den överdrivna produktplaceringen i sista avsnittet var också inte riktigt okej. Dom har ju ändå skött just den del på ett ganska bra sätt tidigare… Men men, även jag kommer väl sitta som klistrad framför nästa säsong. :)

  2. Jag såg första och andra avsnittet. Sen glömde jag bort resten. Det är lite synd, inser jag.

Comments are closed.