Grillat är godast

I lördags ställde Petra & Alex till med en grillfest för att fira Petras födelsedag som ägde rum tidigare i veckan. Nyss hemkomna från Argentina som de var så fanns det en del specialkryddor och massor av grillglädje. Alex tar det här med grillning på allvar så köttet hade marinerats i flera dygn innan gästerna anlände. Behöver jag säga att det var gott? Otroligt gott till och med! All cred till grillkungen!

Grillat i all ära, men det var alla sköna vänner som verkligen satte guldkant på kvällen. Natt-krocket är förresten en grej som borde produktutvecklas rejält. Vi genomförde de första pilottesterna sent i lördags kväll och det bör finnas en stor marknad för upplysta krocketbanor.

» Här finns 32 bilder från dagen och kvällen

2 thoughts on “Grillat är godast”

  1. Familj och vänner är bäst. Så är det bara.

    Nu blev jag sugen på att grilla, men…

  2. Fan va härligt. Grillat är godast i alla lägen. Speciellt med ett så skönt sällskap.

Comments are closed.