Två nya serier om brott

Det har startat två nya serier, Heist (NBC) och Thief (FXNetworks), som handlar om ungefär samma sak – att sno saker.

Heist får faktiskt storstryk av Thief som levererar ett mycket bättre pilotavsnitt. Medan Heist brer på och spelar över så är Thief snygg, smart och låter tittaren tänka lite. Jag skulle bli förvånad om inte Heist läggs ner inom 5-6 avsnitt. I USA lägger dom ju ner serier otroligt fort om de inte funkar på publiken. Thief är ingen lysande serie den heller, men den har en intrig och en spänning som är mycket bättre. Den kan nog få köra en hel säsong om dom har tur, men jag tror inte det blir så mycket mer.

Men vem vet, det kan ju vara så att båda tar sig efter piloten och skaffar sig en stadig publik. Jag kommer nog inte se så många fler avsnitt av någon av dessa tror jag.

5 thoughts on “Två nya serier om brott”

 1. Svarar här:
  Men asså, vad kör du för data och wwwläsare och sånt då, för i mina funkar det såklart fint. Anywho, nu har jag ändrat från relativ till absolut url, så nu kanske det funkar även hos dig. Eller?

 2. Jag föredrar heist.
  Heist är mycket roligare plus att den är mycket ljusare än thief dvs bildkvaliteten.

  Sedan så har jag en fråga till dig Henrik: Du ladar ju ner serier: känner du att det du gör är fel?
  Expressen har ju en tv kanal och tycker du det skulle vara ok om folk spela in programen för att sedan dela med sig på internet?
  Själv tycker jag att tv-bolagen är giriga för att dom förlorar inget på att vi tar hem deras serier. det är ju samma som om en kompis spela in det på video för att sedan låna ut det till en.
  Sedan så köper vi ju serierna på dvd.

 3. På tal om Sport-expressen:
  Om du har något inflytande över sport-expressen så skulle det uppskatas om du kunde försöka att ge killen som komenterar alla hockey matcherna mer utrymme tror han heter Magnus Nyström.
  Han har bra tv-röst plus att han är riktigt duktig….

Comments are closed.