En heldag och en helkväll

Lördagen utvecklade sig till en heldag och en helkväll med massor av sköna människor.

Började med att spela poker. Jag torskade ut mig ganska snabbt i båda omgångarna, men det var kul ändå.

Vinnaren:

Efter pokern kollade vi på hockey i Globen. Färjestad förnedrade Djurgården å det grövsta, haha:

Melodifestivalens tredje deltävling innebar att vi samlade trupperna på O’LearysKungsholmen. Aftonbladet har gjort en riktigt fin satsning tillsammans med O’Learys och alla gäster får en liten påse med schlagerattiraljer (blåsflörp, serpentiner, drinkpinne, drinkparaply, tävlingsformulär, tatuering mm.):

Efter Melodifestivalen var vi taggade och partysugna så vi mellanlandade på Lemon innan vi styrde kosan mot Blue moon bar för ännu mer party. Smockat med folk och bra drag. Kvällen avslutades på Sturecompagniet. Det var många år sedan jag var på Sture, och det har sin förklaring. Stället och publiken är faktiskt ganska vidrig. Kul när man har ett skönt gäng vänner med sig men stämningen bland övriga gäster är allt annat än mysig. Nåväl, vi hade kul.2 thoughts on “En heldag och en helkväll”

  1. Det låter som en fullspäckad kväll!
    Och t o m jag blev glad över Färjestads seger mot Djurgården som den Frölundait jag är :)

  2. Gött att ni hade en skön kväll. Kände mig så jääävla sur och tråkig igår – var nog bäst sällskap för mig själv :)

Comments are closed.