Sviniga Dramaten

Det är uppenbarligen inte bara Dagens Nyheter som beter sig riktigt svinigt i dessa dagar.

När 60 niondeklassare på Häggviksskolan i Sollentuna skulle boka biljetter till föreställningen Sultanens hemlighetDramaten mötte de på patrull, skriver tidningen Metro (22/2).

Anledning? Det skulle bli för stökigt i salongen.

När nummer ringer upp Katarina Westergren, ansvarig för public service och biljettförsäljning på Dramaten, säger hon sig ha blivit tagen på sängen av Metros reporter beträffande att Dramaten medvetet skulle ha exkluderat ungdomar vid biljettförsäljningen.
– Det handlade bara om att alla inte kan komma på en gång, men vi ska försöka få in dem på ströplatser.

Fy fan vilka jävla översittarfasoner. Fiiina DN och Fiiina Dramaten, uppenbarligen samma skrot och korn. Vem anmäler Dramaten för diskriminering?

4 thoughts on “Sviniga Dramaten”

  1. Hej!

    Så du menar att du inte förstår att få in 60 niondeklassare på samma föreställning skulle vara störande? Jag skulle inte velat ha släppt löst mig och 59 andra nior i min årskull på Dramaten när andra var där. Skulle du tycka det var trevligt?

    /Micke

  2. 60 niondeklassare som vill gå på Dramaten ska få göra det utan att bli stoppade på förhand, det är min bestämda uppfattning.

  3. Det är klart att de ska få gå på teater, Dramaten måste bara först ordna med folk som kan visitera glina innan de får gå in annars lär väl mobiltelefonerna förstöra all stämning. Chipspåsarna, toppluvorna och ytterkläderna kanske kan plockas in garderoben på samma gång. Ovanpå det en snabbkurs i hur man beter sig bland folk och sen är det dags för teater…..

  4. Förutsätter man att ungdomar inte skulle kunna se en pjäs på Dramaten utan att prata?
    mobil? Bete sig på ett sätt som vore störande? Med vilken rätt dömer man alla över en kam? Detta säger mer om de som skriver och står för detta än om ungdomarna. Ska vi tro på våra unga eller fördöma dem redan innan de har fått en chans att visa sig. Skrämmande!

Comments are closed.