Sviniga DN ljuger

Jag tycker att DN är riktigt sviniga om det reportern Anna Björkman säger till Resumé stämmer.

– Jag saknar ord. Jag är så knäckt. Jag är ensamstående tvåbarnsmamma med egen försörjningsplikt. Jag hade ett vikariat där jag jobbade skiten ur mig. Jag åkte upp till schlagerfestivalen i Leksand och min mamma tog hand om barnen. Så sparkar Maria Schottenius, som är gift med kulturpotentaten Olle Svenning och bästa kompis med Eva Bonnier som äger halva förlagsvärlden som DN bevakar, mig med omedelbar verkan.

– De går ut och ljuger om mig för att jag är en liten lort, för att det ändå inte spelar något roll, “hon är inget värd”, känns det som de tänker.

Hon tycker att DN kör med falska kort.

– Här sitter jag och mejlar från min privata dator, på kvällstid i hemmet, från min privata mejl, men är ändå lojal mot DN. Jag skulle kunna ha bombarderat ut allt möjligt på mejlinglistan. Men det gjorde jag inte.

Via Resume

Funderar på att säga upp min prenumeration på DN, jag är ändå så jäkla nöjd med min nya prenumeration på SvD.

2 thoughts on “Sviniga DN ljuger”

  1. Fan det där låter ju helt sjukt. Jag har alltid föredragit DN framför övriga kvällstidningar. Men sånt här får en att tänka om helt klart. Blir ju förbannad!

Comments are closed.