Övertända killar

Japp, det var ett gäng väldigt övertända killar som till sist hamnade på Viking-terminalen. Ända fram till vi fick biljetterna i vår hand var det osäkert vad som egentligen skulle ske.

Dagen började med det traditionella mötet på Café Sylvia och därefter placerades vi i olika bilar och fick ett häfte och en cd-skiva. På vägen mot okänt mål skulle en gedigen popquiz avhandlas. Skitsvår huvudvärks-musik a la Lång. Vi fick i alla fall 24 rätt av 54 poäng tack vare den avslutande introtävlingen där vi tog full pott.

Ett snabbt stopp på Mickey Dee i Botkyrka och sen vidare till HeroinCity där vi fick bowla ett par serier. Mycket kul, men det var mycket snack om vad som egentligen skulle ske. På väg in mot Stockholm city passerade vi Odenplan och alla trodde att vi var på väg mot Valhallavägen och Silja-terminalen. Men icke! Vi hamnade på Boulebar i Vasastan. Jäkligt roligt och mycket fint ställe. Ett par Kronenbourg senare drog vi vidare mot Medis. Ingen fattade vart vi skulle, men så småningom hamnade vi som sagt på Viking-terminalen där vi nu sitter i kön. Påstigning om 15 minuter.

Nu börjar det på allvar.

4 thoughts on “Övertända killar”

  1. Vi åkte visst bara till Åland. Men vem bryr sig :)

    Jag skulle gärna åka till Helsingfors för en riktig turistguidning, kan du ställa upp som guide?

  2. Haha, efter att ha besökt Mariehamn i februari kan du dö som en lycklig man, Helsingfors e ingenting jämfört med Åland…

Comments are closed.