SL förnekar sig inte

SL är snabbt framme och bevisar att de är ena riktiga betongrövar genom att redan första dagen censurera Lindex nya reklamkampanj “We love boobs”.

– Vi tror att texten kommer att uppröra en del grupper i samhället, säger SL:s presschef Maria Adolfson till Dagens Media.

Tänk om de kunde koncentrera sig på att producera bra lokaltrafik istället för att agera moraltanter.

4 thoughts on “SL förnekar sig inte”

  1. Varenda en av oss har legat oss snuttat oss trötta vid ett bröst i början av vårt liv. Därefter börjar fashinationen. Av de egna, av de andras, av att få känna, få större, få dem klämda, få visa, få nära ett barn vid dem en dag…

    Jag tycker kampanjen är otroligt vacker och smakfull! I also love boobs!

  2. Det här är bara en klockren PR-kupp av Lindex. Förstår vilken uppmärksamhet detta gett dem! Metro publicerar denna reklam idag 8/2, så visst kommer den att synas nere i tuben i alla fall. Grymt bra jobbat Lindex!

  3. Metro har kampanjen wrappad runt dagens tidning. Det innebär att de censurerade annonserna finns inne på SLs område mot deras vilja. Underbart.

  4. Det larviga i det hela är att de inte törs använda det svenska språket. Alltför ofta numera så görs reklamen på engelska även om den kommer från ett svenskt bolag, försöker sälja något i Sverige och aldrig kommer att förekomma utanför rikets gränser. Skitlöjligt!

Comments are closed.