Ny skohylla

Köpte en ny skohylla på Åhléns i dag.

Såg den först på Åhlens vid Östermalmstorg och tänkte vara lite smart och köpa den på Åhlens vid Skanstull så att jag slapp släpa den så långt. När jag kom till Skanstull så var priset ett helt annat. Fan. Det hade tydligen kommit en prishöjning förra veckan och de på Östermalmstorg hade tydligen missat det. Jag åkte tillbaks. Verkligen inte likt mig att åka genom hela stan för 80 spänn, men jag blev så jävla lack.

När jag väl kom hem så fanns det ett litet väl igentejpat kuvert på hallmattan. Det var från kära mamma. Hon hade skickat ett litet “julklappsbidrag” som utlovat. Det räckte precis till skohyllan. Tack mamma!

Så här ser den ut. Ni ser att den är i oljad ek va? Haha.


Det finns en hatthylla i liknande utförande och jag tror jag ska köpa den också. Lite dyrare men jag tror den kan passa fint. Skulle vara skönt att få ner den där jäkla smidesgrejen som suttit sen jag köptee lägenheten. Ugga.