Quiz, spel, öl och bastu

Nu är vi i fjällen. I min släktstuga i Duved som ligger i Årefjällen.

Resan upp gick kanonfint och båda bilarna kom fram utan missöden. Efter att ha handlat på Ica Åre (grymt bra affär) så har vi i kväll har vi grillat korv i öppna spisen, druckit skumpa, haft skumpa-quiz, bastat och druckit kalla öl, lekt “20 frågor”, haft Mupparna-quiz och lite till. Mycket trevlig start på semestern.

I natt sägs det att det ska komma in orkanvindar över Jämtland. Kanske blir vi tvungna att leka Big Brother i stugan i morrn. Vi hoppas dock på skidväder.

2 thoughts on “Quiz, spel, öl och bastu”

  1. Hur leker man “20 frågor”? Behöver tips på lekar som man kan göra!

    Vi brukar mest göra den när man lägger massa lappar, med namn på kända människor, i en bunke och sedan får man 3 omgångar på sig att försöka förklara vem det är som står skriven på lappen man drar (första gången med ord, andra gången med endast ett ord och tredje gången charader). Skitkul faktiskt.

Comments are closed.