Antligen framme!

For en dryg timme sen kom jag antligen fram till min favoritplats i Thailand – Koh Lanta!

Bor precis som sist (feb 2004) pa Best House som ligger pa strand nummer tva, Long beach. Har ar det mesta sig likt men det verkar vara en ny bar och lite utbyggt pa Funky Fish. De hade tex. storre skuddhorna och en fetare TV som man kan kolla pa sina pirat-DVDer pa. Smutt.

Kanns jattebra att vara har, men resan var fan jobbig. Och lang! Minubuss, farja, turistbuss, minibuss, vantan, ny minibuss, farja, aka lite till, ny farja. Det tog ca 11 timmar totalt. Fantastiskt att det funkar sa otroligt smidigt anda. Allt detta pa en enda biljett. Tank hur det skulle funka i Sverige. Inte. Haha, SJ framstar anmer som ett skitforetag nar man ser hur det KAN funka.

I morrn ska jag leva strandliv och boka hemresa.