Sol och bad

Antligen har det blivit lite mer sol och bad. I gar var det sol ett tag mitt pa dagen, men jag hann bara komma till stranden innan det blev molnigt. Typiskt. Jag tog en tur med moppen istallet och fotade bland annat den fantastiska flygplatsen. Har kan ni se terminalen for ankommande passagerare. Jo, det finns faktiskt ett sant dar bagageband dar inne. Det ar typ tre meter langt :)

Mellan flygplatsen och Sofias hus ligger Wat nuan naram dar det finns en gigantisk Buddha och ett jattefint tempel. Jag vagade inte ga in for det satt ett gang jollrande man i orangefargade kapor dar inne. Har ar i alla fall bilderna:

Har ar en bild pa Sofias fnissande kollegor fran Thai-rock-kvallen:

I dag kom vi ivag och kakade frukost i skaplig tid (Sofia borjar 13 ett par dagar nu). Det blev pa stranden i Choeng mon som ligger 5 minuters mopperesa hemifran. Efter det drog jag vidare till Lamai som ligger 15 minuter soder om Chaweng. Annu vidrigare shopping/hor/bar-gata – men en fin strand. Dar lag jag hela dagen. Forst pa stranden vid New Hut och sen annu mer centralt vid The Pavilion Resort och Utopia. Kakade kanongod satay-kyckling till lunch.

Nagra bilder:


Stranden vid New Hut.


Lunchen.


Hej hunden!


The Pavilion Resort.

2 thoughts on “Sol och bad”

Comments are closed.