105 dagar i förtid

I går nådde The Sounds kommande album “Dying to say this to you” den moderna tidens skivhyllor. Piratsiterna alltså. Det är hela 105 dagar innan skivbolaget hade tänkt släppa skivan (21 mars 2006) i stenåldersbutikerna (ni vet de där ställena med gamla dammiga plastbitar i långa rader). En otrolig flopp rent säkerhetsmässigt alltså. Rent musikaliskt tycker jag det låter lovande även om Mattias Wachtmeister på svenska Warner hävdar att det inte är den slutliga produktionen av plattan som nu sprids på nätet.

I en artikel i dagens Expressen (finns inte på nätet i skrivande stund) säger han att “Vi gör allt för att stoppa vidarespridningen“. Haha, det var ju faktiskt extremt naivt och nästan lite gulligt. Mattias, det GÅR inte att stoppa. Okej? Man undrar ju lite vad det är Warner gör för att stoppa spridningen. Förmodligen något så lamt som att maila torrentsiter med krav om att de raderar materialet. Det brukar enbart resultera i att de blir förlöjligade och skrattade åt.

One thought on “105 dagar i förtid”

Comments are closed.