Club Killers är bäst!


Nu har jag varit på Club Killers igen. Efter förra gången hade jag högt ställda förväntningar, och de infriades med råge. Gårdagskvällens spelning på Debaser var det bästa jag sett på mycket länge när det gäller sväng, party och känsla. Helt fantastiskt bra alltså.

En förändring mot senast var att det nu var två olika set. Först ett lite lättare vid 21-tiden och sen ett mer partybetonat vid 23.30-tiden. Killers sångerska Anna Maria Espinosa är heeeeelt underbar. Hon sjunger fantastiskt och är otroligt vacker. Dubbel njutning alltså. Med på scenen fanns ävan Patrik Kolar från Eskilstunabandet Patrik Kolar & his funky friends (ladda ner låtar och kolla videoklipp från Hultsfred på hemsidan). Mot slutet av sista setet dyker Magnus Carlson upp på scenen. Klart överförfriskad, men han levererar ändå. Nu trodde man kanske att det var slut på överraskningarna? Icke. Jag hade sett Moneybrother i publiken och nu ropades han upp på scenen och körde på. Stor kärlek!

Glömde tyvärr kameran så det är bara en mobilbild ni ser här ovan.

Vi ses nästa gång mina vänner!

One thought on “Club Killers är bäst!”

  1. Amen shit jag missar det där hela tiden. Påminn mig så hakar jag gärna på nästa gång. Verkar grymt!

Comments are closed.