Kiss & Bajs

I går hämtade jag äntligen mina nya vänner Kiss & Bajs på posten (det är ingen riktig post). Dom är verkligen fina, eller hur?

Det här är en ny modell som är mindre än de som såldes tidigare. Den gamla modellen köpte jag i julklapp till mina favorit-busungar förra julen (tror jag de var). Superfina dom också, men lite stora för mig att ha hemma (mjukisdjuren alltså). Den här lite mindre modellen kan man köpa på bland annat Designtorget. Det finns en del andra Kiss & Bajs-produkter också, kolla in hemsidan.

Här sitter dom nu på min soffa:

Jag tror förresten inte att jag berättat att jag har en ny kamera. Numera fotar jag med en Canon Digital Ixus 750. Den är lite större än min gamla Ixus 40, men jag gillar den skarpt. Jag är speciellt nöjd med skärmen. Den är på hela 2,5 tum. Stort och fint. Ixus 750 har 7,4 megapixel.

5 thoughts on “Kiss & Bajs”

  1. Åååå, jag har varit på jakt efter Kiss & Bajs i över ett år men har inte hittat en återförsäljare. Tack vare dig så ser det ut som om jag ÄNTLIGEN kommer få Kiss & Bajs hemma. TAck tack tack! :D

  2. Min bror tänkte köpa sånna där till mej, men det gjorde han inte! Han sa att dom va för dyra! :(

Comments are closed.