För oss gatukonst-lovers: Gat-art!

Zandra har startat en moblog där alla som vill kan publicera sina bilder på gatukonst, streetart. Jag är ju en stor vän av denna konstform så det känns bra att få ett ställe där man kan samla bilder enkelt och smidigt.

Ta bara en bild med din mobilkamera och MMSa eller maila bilden till gatart.show@tamw.com så publiceras den automagiskt på Gat-art.

Här är en bild jag fotade och publicerade i dag. Den är tagen på Långholmen där jag och en vän promenerade i dag. Målningen sitter på ett av Västerbrons fundament.

4 thoughts on “För oss gatukonst-lovers: Gat-art!”

 1. Vad gullig du är!

  Du, idag har jag varit på Allmänna Galleriet där dom har en jättebra utställning just nu! Banksy bla. Se verklgien till att kolla in den innan det är över! 10 okt tror jag..

 2. Gatukonst eller vandalism? Det är i mitt tycke oftast det senare det handlar om.
  Ingen yta får vara ifred för klottret: informationsskyltar, nybyggda hus, elskåp, skyltfönster, offentlig konst, lastbilar, kollektivtrafiken, skolor, telestationer, stenmurar och så vidare. Jag gillar det verkligen inte.

 3. Nu klumpar du ihop klottrer och gatukonst. Det är två helt olika saker som dock ofta förekommer på samma ytor. Gatukonst hittar man nästan aldrig på privata hus, skyltfönster och så vidare. Gatukonsten gör stadsbilden levande, och det gillar jag. Folk som bara är ute och taggar föraktar jag.

 4. Långholmen?
  Då kunde du ha vinkat till mig!
  Eller nej…jag tänkte på Reimers.

Comments are closed.