Fredagsöl med quiz

I går körde vi en stor fredagsöl på Underbara bar. Som mest var vi 27 personer lyckades jag räkna fram. Vänner och vänners vänner. Mycket trevligt! Jag försökte skapa en ny tradition, fredagsquizen. Denna premiärgång hade jag gjort 9 frågor som alla var relaterade till det hemliga pris jag hade skaffat. Henke B visade att han verkligen är quizkungen och dammade in 8 rätt. Respekt! Priset var Fredrik Strages nya bok Fans.

Bilder från kvällen finns här, det var ju nämligen premiär för min nya kamera också. En Ixus 750 har jag skaffat. Perfekt nu när jag drar till Turkiet en vecka. Dags att beställa taxi nu. Hej då mitt vinterland!

2 thoughts on “Fredagsöl med quiz”

  1. Det glömmer jag ınte Jo! Du var grym, men ınte grymmast.

    Fatta att dom har Ö har, men ınte a och a. Öhh, ja nı fattar. Turk turk.

Comments are closed.