Semestern har börjat – på Gotland!

Vi åkte till Gotland med 23.30-färjan. Kom fram mitt i natten och åkte ut till Högklint där vi försökte sova lite i bilarna. Gick inte så bra så jag och Henke B tog en hajk och kollade in alla tuffa klippor, grottor och falska raukar. Det var tjock dimma vid 4-tiden då vi gick runt i två timmar och hajkade. Rätt grymt att klättra i farliga skrevor när det är helt tyst, dimma och 50 meter frifall om man tappar greppet eller halkar. (Mamma, du behöver inte vara orolig, vi var JÄTTEFÖRSIKTIGA ;-)

Sen blev det frukost på ett fik vid Österport som hade magiska mackor. Ett besök på bolaget och sen fick vi vår lägenhet som är skitfin. Verkligen skitfin! Det finns 10 sängplatser och en stor altan. Inga grannar som kan bli störda eller så. Och innanför ringmuren så klart :)

Nu relaxar vi för att orka med kvällen och natten. En del har intagit solposition som synes.

2 thoughts on “Semestern har börjat – på Gotland!”

  1. Beträffande Doris kan jag hålla med om åsikterna. Dock, en liten rättelse eller tillägg om man så vill.
    Innan den nämnda plattan var Doris sångerska i gruppen Doris & Plums vars originalsättning ändrades efter starten 1965. 1966 gav de ut singeln Mama didn’t lie. En riktig pärla som finns med på nyutgåvan i CD-form. Nya medlemmar tillkom sedan lades gruppen ner 1968.

  2. Beträffande Doris kan jag hålla med om åsikterna. Dock, en liten rättelse eller tillägg om man så vill.
    Innan den nämnda plattan var Doris sångerska i gruppen Doris & Plums vars originalsättning ändrades efter starten 1965. 1966 gav de ut singeln Mama didn’t lie. En riktig pärla som finns med på nyutgåvan i CD-form. Nya medlemmar tillkom sedan lades gruppen ner 1968.

Comments are closed.