Härlig midsommarhelg

Midsommaraftonen spenderades traditionsenligt på Ingarö med Roger och Anna som värdar. Mycket trevligt och helt fantastiskt bra väder. Som man kan se på dagens bild så badades det flitigt för att hålla kroppstemperaturen på en lagom nivå. Viss invärtes kylning skedde även med hjälp av kall öl :)

Midsommardagen började med regn så det blev inget morgondopp som planerat. Hemfärd runt lunch och sen bakisdag hemma i soffan. Vid 18-tiden kom Lars, Danne och Linda över för att försnacka lite inför kvällens konsert på Hovet. Bruce Springsteen levererade och det var kul att äntligen få se honom live. Jag är ingen stor Bruce-kännare men uppskattade ändå den här akustiska konserten. Bäst var låtarna han framförde på piano (Thunder Road och The River).

I morgon åker jag, Hanna och Lars ut till Dalarö Skans för att reka lite inför den 6 augusti då jag ska agera toastmaster på deras bröllop.

Nu är det mindre än en vecka kvar till Gotland. Längtar!

3 thoughts on “Härlig midsommarhelg”

  1. Du. Efter de senaste två högsommarhelgerna känns Gotland som ett sjukt bra val. Håll tummarna för att det håller i sig!

  2. Nej, det var The Promise. Men i den väldigt omgjorda versionen så var det väldigt mycket Thunder Road över The Promise. Den har ju tom. textrader som dessa i sig:

    Thunder Road, for the lost lovers and all the fixed games
    Thunder Road, for the tires rushing by in the rain
    Thunder Road, Billy and me we’d always say
    Thunder Road, we were gonna take it all and throw it all away

Comments are closed.